De Zusterschepen bieden verschillende zeiltochten aan. Van weektochten, weekenden of dagtochten hebben wij veel te bieden. Wil je activ met een groep zeilen, en lange vaardagen maken, of heb je nog geen ervaring met varen en zeilen, en wil rustig een vakantie maken en alles leren kennen. Wij passen de tocht zo aan dat het bij jou en jou groep aansluit.

zeiltochten met kinder

Weektocht

Een zeiltocht van een week of langer, dan kan bij de zusterschepen.
Wil je rustig naar het wad en de Waddeneilanden zien droogvallen en een ontspande vakantie hebben. Misschien een dag op de eiland liggen blijven en fietsen.
Ben je vaker op Nederlandse schepen onderweg, maar was je nog niet naar het oostwad geweest of in Groningen. Wij kunnen met jou een leuke zeilweek planen.

Weekend

Wil je even een weekend tussenuit? Even de rust genieten en de stress van de laatste werkweek vergeten? Of heb je een bijzondere daag te vieren? Wij varen graag met jou een weekend naar een andere haven en maken het een onvergetelijke belevenis voor iedereen.

zeiltochten weekend
zeiltochten dagtocht

Dagtocht

Will je kijken of het zeilen voor jou wat is, maar je wil niet meteen en weekend boeken? Heb je niet zo veel tijd maar wil wel een leuke dag met de familie en vrienden hebben? Een dagtocht is perfect om even ertussenuit te komen. Het Zeilen te beleven maar toch avonds weer in de eigen bed te slapen.

Schoolreizen

Zoek je met voor de schoolclass en leuke reis aan die iedereen zich graag herinnert?

Bij het zeilen moet je als team werken, alleen dan is het niet mogelijk de zeilen te hijsen en te bedienen. Wij zien hoe de groep samen gooit een zich steunt. Iets wat vaak een lang proces is, is binnen en midweek op het schip gebuurd.

Soms komen mensen op onzer schepen en vertellen dat zij met de school een leuke zeilreis hadden en dat nu met de familie ook willen doen. Om ze ook die leuke belevenis deel hebben te laten.

Staat tussen onse zeiltochten niet wat je zoekt? contacteer ons en wij zoeken een mooie tocht voor je uit.